آقائی، ا.ح.، و احسانزاده، پ.، (1390)، "اثر رژیم آبیاری و نیتروژن بر عملکرد برخی پارامترهای فیزیولوژیک گیاه داروی کدوی تخم کاغذی"، مجله علوم باغبانی ایران، 3(43)، 291-299.
انبیر، ل.، و نوری، ز.، (1397)، "بررسی کیفیت پساب خروجی تصفیهخانه فاضلاب شهری اکباتان جهت کاربرد در اراضی کشاورزی و فضای سبز"، نشریه مدیریت اراضی، 6(1)، 95-102.
بهنیا، م.ر.، (1370)، زراعتزعفران، انتشارات دانشگاه تهران.
چوپان، ی.، خاشعی سیوکی، ع.، و شهیدی، ع.، (1397)، "ارزیابی اثرات فاضلاب تصفیهشده شهری بر خصوصیات شیمیایی خاک تحت کشت پنبه"، نشریه علوم و مهندسی آب و فاضلاب، 3(2)، 61-68.
دادخواه، م.ر.، احتشام، م.، و فکرت، ح.، (1382)، زعفرانایرانگوهریناشناخته، انتشارات شهر آشوب، تهران.
دانشور، م.ح. ، و همت زاده، ا.، (1390)، ترکیباتشیمیاییزعفران: رنگ،طعموعطر، انتشارات دانشگاه شهید چمران.
رجبی سرخانی، م.، و قائمی، ع.آ.، (1391)، "پیامدهای استفاده از فاضلاب تصفیه شده و کودهای شیمیایی بر رشد کلم بروکلی"، مدیریت آب و آبیاری، 2(2)، 13-24.
سازمان ملی استاندارد ایران، (1392)، زعفران، روشهای آموزش، استاندارد شماره 259-2، بازنگری اول، کرج، ایران.
سعیدی راد، م.ح.، و مختاریان.، ک.، (1389)، اصولعلمیکاربردیکاشت،داشتوبرداشتزعفران، انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی.
شفق کلوانق، ج.، ذهتاب سلماسی، س.، عالمی میلانی، م.، اوستان، ش.، و عبدلی، س.، (1394)، "تأثیر استفاده از فاضلاب کارخانه تولید مخمر بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در منطقه گرمامالک تبریز"، مجله علوم کشاورزی و تولید پایدار، 25(2)، 65-77.
عابدی، م.، و نجفی، پ.، (1380)، استفاده از فاضلاب تصفیهشده در کشاورزی، انتشارات کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران، 252 ص.
عرفانی، ع.، و علیزاده، الف.، (1379)، "استفاده از فاضلاب تصفیهشده خانگی در آبیاری"، سومین همایش کشوری بهداشت محیط، دانشگاه علوم پزشکی کرمان.
علیزاده، ا.، سیاری، ن.، احمدیان، ج.، و محمدیان، آ.، (1388)، "بررسی مناسبترین زمان شروع آبیاری زراعت زعفران دراستانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی"، مجله آب و خاک (علوم و صنایع غذایی)، 23(1)، 109-118.
کافی، م. ، راشدمحصل، م.ح.، کوچکی، ک.، و ملافیلابی، ک.، (1381)، زعفران، فناوری تولید و فرآوری، انتشارات دانشگاه فردوسی.
محمدپور، ج.، وزین، ف.، حسن زاده، م.، و شجاع، ع.، (1392)، "بررسی اثر کاربرد کودهای بیولویک و کودهای شیمیایی نیتروژن بر مورفولوژی و عملکرد زراعی تحتتاثیر سطوح مختلف آبیاری"، همایش ملی پژوهشهای محیطزیست ایران، 9 آبان، همدان.
مهرآوران، ب.، انصاری، ح.، بهشتی، ع.ا.، و اسماعیلی، ک.، (1394)، "بررسی امکان استفاده از پساب تصفیهشده در آبیاری با توجه به اثرات زیستمحیطی آن (مطالعه موردی پساب خروجی تصفیه خانه پرکندآباد مشهد)"، مجله آبیاری و زهکشی ایران، 9(3)، 440-447.
Aiello, R., Cirelli, G.L., and Consoli, S., (2007), "Effects of reclaimed wastewater irrigation on soil and tomato fruits: A case study in Sicily (Italy)", Agricultural Water Management, 93(1-2), 65-72.
Asano, T., and Levine, A.D., (1996), “Wastewater reclamation and reuse, Post, present and future”, Journal of Water Science and Technology, 33, 1-14.
Al-Salem, S., (1998), “Environmental consideration for wastewater reuse in agriculture”, Journal of Water Science and Technology, 33, 345-355.
Azizi-Zohana, A.A., Kamgar-Haghighib, A.A., Sepaskhah, A.R., (2009), “Saffron (Crocus sativus L.) production as influenced by rainfall”, Irrigation Method and Intervals Archives of Agronomy and Soil Science, 55(5), 547-555.
Gresta, F., Avola, G., Lombardo, G.M., and Ruberto, G., (2009), “Analysis of flowering, stigmas yield and qualitative traits of saffron (Crocus sativus L.) as affected by environmental conditions”, Scientia Horticulturae, 119, 320-324.
Gresta, F., Lombardo, G.M., Siracusa, L. and Ruberto, G., (2008), “Effect of mother corm dimension and sowing time on stigma yield, daughter corms and qualitative aspects of saffron (Crocus sativus L.) in a Mediterranean environment”, Journal of the Science of Food and Agriculture, 88(7), 1144-1150.
Gamito, P., Arsenio, A., Faleiro, M.L., Brito, J.M. and Beltrao, J., (1999), “The influence of wastewater treatment of irrigation water quality”, International Workshop on, Improved Crop Quality by Nutrient Management, pp. 267-270, Izmir, Turkey.
Juana, J.A.D., Córcolesb, H.L., Munozb, R.M., and Picornella, M.R., (2009), “Yield and yield components of saffron under different cropping systems”, Industrial Crop Production, 30(2), 212-219.
Keyhani, E., Ghamsari, L., Keyhani, J., Hadizadeh, M., (2006), “Antioxidant enzymes during hypoxia-anoxia signaling events in Crocus sativus L. corm”, In Annals of the New York Academy of Sciences: Stress Signaling and Transcriptional Control, 1091, 65-75.
Papadopoulos, L., and Stylianon, Y., (1991), “Trickle irrigation of sunflower with municipal wastewater”, Agricultural Water Management, 19, 67-75.
Temperini, O., R. Rea, R., Temperini, A., Colla, G., and Rouphael, Y., (2009), “Evaluation of saffron (Crocus sativus L.) production in Italy: Effects of the age of saffron fields and plant density”, Journal of Food Agriculture Environment, 7(1), 19-23.
Torkian, A., (1991), Environmental Engineering, First Volume, Kankash Publication.
Yarami, N., Sepaskhah, A.R., (2015), “Saffron response to irrigation water salinity, cow manure and planting method”, Agricultural Water Management, 150, 57-66.